Bestuur

 

 

 

Roel Kremers, voorzitter

"Als oud wethouder van o.a. economische zaken in de regio FoodValley was ik al bekend met de doelstellingen van de stichting. Na mijn vertrek is het voor mij alleen maar logisch om me in te zetten voor zaken waarbij ik verbindingen kan leggen tussen de marktpartijen, overheden, coöperaties e.d. Het inzichtelijk maken van vastgoedontwikkelingen in deze regio door middel van onze symposia, forums en site met behulp van de eindgebruikers is natuurlijk uniek te noemen. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen."

 

 

Rob Arends, BPD Ontwikkeling BV en Rabobank

"Samen bereik je meer. Als partners binnen de Rabobank Groep begrijpen BPD en de lokale Rabobanken deze coöperatieve gedachte. Als één van de grootste gebiedsontwikkelaars van Europa geeft BPD al 70 jaar vorm aan vooruitgang. De Rabobank  –die al meer dan 115 bestaat-  is sinds 1972 de grootste financiële dienstverlener in Nederland. Samen werken BPD en de Rabobank aan de financiering, ontwikkeling en realisatie van integrale woongebieden en kleinschalig commercieel vastgoed. Precies daar waar het goed wonen, leven en recreëren is. Door onze krachten en kennis te bundelen zijn wij een uitstekende partner voor gemeenten en provincies bij de ontwikkeling en realisatie van de woon- en werkgebieden in de regio. We vinden het belangrijk daar aanwezig te zijn waar het gebeurt, lokale betrokkenheid. Zo waarborgen we onze lokale verankering en kennis en zorgen voor een optimale betrokkenheid en verbinding tussen de lokale markt en eindgebruiker. Want met elkaar bereik je meer. Voor elkaar, voor de lokale samenleving, voor u."

 

 

Gerben Hartkamp, Midden Nederland Makelaars

"Midden Nederland Makelaars werkt vanuit zes vestigingen. Midden Nederland Makelaars heeft drie specialisaties, woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en agrarisch onroerend goed. Elk van deze terreinen kent een hoge mate van vakkennis. Zo is het opleidingsniveau van onze makelaars hoog, zijn ze allen beëdigd makelaar/taxateur en gecertificeerd conform stichting VastgoedCert. Daarnaast is Midden Nederland Makelaars aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). In elke discipline hebben de gediplomeerde makelaars van Midden Nederland Makelaars hun sporen verdiend. U praat met vakmensen die volledig op de hoogte zijn van alle aspecten die met onroerend goed te maken hebben. Met drie specialisaties op het gebied van onroerend goed is Midden Nederland Makelaars de meest deskundige makelaar in het Midden van Nederland."

 

 

Marian Teer, Gezamenlijke FoodValley-corporaties

Elf woningcorporaties, werkzaam in negen gemeenten in de FoodValley regio, bundelen al vele jaren hun kennis en ervaring in de Vastgoedmonitor. Wij beheren samen bijna 44.000 verhuureenheden. Dit zijn vooral goede en betaalbare sociale huurwoningen.
De economische dynamiek in de regio is sterk. Er is veel vraag naar huurwoningen. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de groen stedelijke woonmilieus verschaffen de woningcorporaties een stevige basis om te investeren. Wij willen door samenwerking het prettig wonen voor iedereen in de regio FoodValley mogelijk maken.

INITIATIEFNEMERS