Founding fathers

 

 

Nick de Boer, Domicilie Makelaars

 

Domicilie is thuis in de FoodValley regio

‘De FoodValley regio biedt grote kansen aan bedrijven. Er zijn volop vestigingsmogelijkheden en de verbindingen zijn uitstekend. Onderlinge aanvulling en versterking van bedrijven maakt gezonde economische groei mogelijk. Daarnaast is het een prachtige woonomgeving met alle denkbare voorzieningen én uitgestrekte natuurgebieden om in te recreëren. Met twee vestigingen in het FoodValley gebied kent Domicilie Makelaars de regio door en door. Zowel op het gebied van bedrijfshuisvesting als wonen.
Domicilie Makelaars luistert naar al uw wensen. Of u nu denkt aan verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxatie of het zoeken van een woonhuis of bedrijfsruimte. Wij nemen particulieren en bedrijven graag zoveel mogelijk werk uit handen. Zo begeleiden wij u actief naar uw perfecte woon- of werkruimte.
Domicilie is dé makelaar in de regio Ede-Wageningen tot Nijkerk en in de regio Amersfoort-Harderwijk. U bent van harte welkom!’

 

Domicilie
Notaris Fischerstraat 24, 6711 BD  Ede
telefoon: 0318-693502, www.domiclie.nl, ede@domicilie.nl

Molenweg 1, 3862 CZ Nijkerk GLD
telefoon: 033-2000181, www.domiclie.nl, nijkerk@domicilie.nl

 

 

Hans Koopman, Kelderman Bouw

 

Keldermanbouw b.v. stond aan de wieg van de Vastgoedmonitor

‘Al bijna 100 jaar ondernemen wij met een enthousiast team in het hart van deze regio. Al onze mensen werken en wonen in dit gebied. Wij weten dan ook precies wat er speelt. En u dus ook!
Keldermanbouw b.v. ontwikkelt en realiseert projecten in de seriematige woningbouw. Wij zijn ook actief in bedrijfshuisvesting en maatschappelijk onroerend goed. Juist dan is het van belang om alle trends en ontwikkelingen goed te volgen. Dat doen wij dan ook. Want dat zit in onze genen.
Niet voor niets richtten wij tien jaar geleden samen met De Bunte vastgoed, Domicilie Makelaars en Janssen van Dijk garantiemakelaars de Stichting Vastgoedmonitor regio Food Valley op. Een prachtig en noodzakelijk platform dat marktpartijen samenbrengt en informeert over de actuele stand van zaken, de trends en de perspectieven. Een betrouwbare vastgoedmonitor hoort daarbij. Ik ben blij dat die met het jaar aan relevantie wint en van grote betekenis is voor de regio.’ 


Kelderman bouw B.V.
Zuiderkade 7, 6718 PE Ede
telefoon: 0318-519073, www.keldermanbouw.nl, info@keldermanbouw.nl

 

 

Kees de Jong, De Bunte Vastgoed

 

Food Valley, samenwerking loont!

Als de Bunte Vastgoed zijn wij verheugd onze bijdrage te kunnen leveren om er voor te zorgen dat er binnen de Food Valley op een positieve wijze meegedacht kan worden binnen de ruimtelijke ontwikkelingen van deze regio. Vandaar dat we vanaf het begin ons ingezet het hebben voor de Stichting Vastgoedmonitor regio Food Valley. Op basis van dit platform kunnen partijen zoals overheden, corporaties en marktpartijen elkaar vinden. Door kennisverrijking samen te laten gaan met onderlinge contacten is de kans dat we met elkaar de juiste richting inslaan groot. Dat ook de provincies zich in toenemende mate is aangetrokken voelen bij onze stichting is uitermate positief. Als ontwikkelaar, actief in bijna alle Food Valley gemeenten zien we ook dat het werkt. Samenwerking loont!
 
De Bunte Vastgoed zal zich als oprichter blijven inzetten om  van deze regio een succes te maken.


De Bunte Vastgoed BV
Amsterdamseweg 34a, postbus 8029, 670 AA Ede
telefoon: 0318-693370, www.debunte.nl, cdj@debunte.nl

INITIATIEFNEMERS